Rekreacijom do zdravlja!

Rekreacijom-do-zdravlja-ZdravoKrizevci

Grad Križevci uz potporu inicijative Zdravo Križevci organizira nekoliko programa kojima će se građane poticati da brinu o svom zdravlju te borave na svježem zraku, u skladu s epidemiološkim mjerama.

Već ovu nedjelju, 9. svibnja građani se mogu uključiti u šetnju do Park šume Župetnica i natrag. Start je s paviljona na Strossmayerovom trgu, ruta je dugačka otprilike 6 kilometara te je potrebna adekvatna obuća i dovoljno tekućine.
Rekreativni programi provodit će se kroz cijeli mjesec pa će tako građani moći sudjelovati u fitness treningu na otvorenom, jogi i rekreativnoj biciklijadi. Za sve građane koji žele sudjelovati u biciklijadi, no nemaju bicikl, Turistička zajednica Grada Križevaca omogućit će besplatnu posudbu bicikala.
Sudjelovanje u svim programima je besplatno, provodit će ih stručne osobe, a svakog sudionika očekuje i prigodno iznenađenje.
Zbog ograničenog broja sudionika sukladno Odlukama Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske, svoj dolazak potrebno je najaviti na 099/585-7307 (poziv, sms, Viber, WhatsApp).
U uvjetima pandemije koronavirusa bitno je boraviti na svježem zraku te više nego ikad brinuti o svom zdravlju i imunitetu stoga pozivamo građane da se uključe u „Rekreacijom do zdravlja

08. svibanj (subota) –10:00-12:00 Hodam danas za zdravije sutra!

 Ruta 6km: Strossmayerov trg paviljon – Radnički dol – Park šuma Župetnica – Prigorska ulica – Koruška – Centar, osvježenje u Park šumi Župetnica – salata, voće i sl. što je zdravo i lokalno (Voditelj šetnje Darinka Šimunčić)

14. svibanj (petak) –   19:00-19:45 After work FITNESS party

Atrij Likovne galerije Gradskog muzeja (Voditelj Martina Cigler, Spartans Gym)

22. svibanj (subota) – 10:00 Family Bike Ride ili hrv. Obiteljska biciklijada

Strossmayerov trg – Jezero Čabraji – Strossmayerov trg (Društvo športske rekreacije)

28. svibanj (petak)– 17:00 – 18:15 After work YOGA party

Atrij Likovne galerije Gradskog muzeja (Voditelj Olga Razum Šuica), nakon vježbanja šalica čaja „to go“ za opuštanje

Kategorije